2010. június 20., vasárnap

PAMI

 
Lassan egy éve, hogy az állatszerető, fiatal pár megtalálta Pamit az M0-ás autpálya XVII. kerületi szakaszának mentén, olyan siralmas állapotban, hogy mindenkinek, aki látta  elhanyagolt állapotát, összeszorult a szíve.
Így lelték meg:


























Csontsovány volt, szőre mindenhol kikopott pár csomó kivételével, rettentően félt, tele volt kullanccsal, bolhával. Hogy hogyan került egy olyan útszakaszra, ahová képtelenség eljutnia egy ebnek magának és egyáltalán hogyan jutott ilyen állapotba, azt csak a jó ég és Pami tudja, valamint az a kétlábú, aki így elhanyagolta, netán fizikailag bántalmazta, aztán magára hagyta. A kutya viselkedéséből erre lehetett következtetni.
A jó hír a sok rossz mellett annyi volt, hogy Pami evett és élénken vakkantgatott, ha véleményeznie kellett valamit sürgősen. Az állatklinika orvosai nekiláttak kivizsgálni, parazitamentesíteni és gyógyítani a mindössze 10 kg-os, szinte már a végletekig elhanyagolt kutyust.  A lányok jártak hozzá a klinikára, vitték sétálni és próbálták megértetni vele, hogy nem minden ember fenevad, létezik simogató kéz is.














Az orvosi kezelés után panzióba költözött, ismerkedett a többiekkel, kezdett nyílni, játszani is megtanult, amire nem biztos, hogy volt esélye élete előző szakaszában.

















És.... a szőre nőttön-nőtt, fényesedett! Nagyon csinos kutya képe kezdett kibontakozni, főleg, hogy a finom étkek is megtették hatásukat, a sovány kutyalányból szép kutyahölgy alakult.































Hála a törődésnek, a gondoskodásnak és a szeretetnek, mára teljesen kikupálódott. 


Gyerekek nagy barátja ő, s most már ritka alkalom, hogy nem rokonszenvez más kutyussal, inkább haverkodik, bandázik. 

Íme gyermekszeretete. :)



















PAMI GAZDIT KERES! 
Olyat, aki végképp elfeledteti vele, hogy az ember gonoszságra is képes. 
Olyat, aki 100 %-ban meggyőzi arról, hogy a legtöbb kétlábú állatszerető és képes felelősen, végtelen szeretettel és odaadással gondoskodni róla. 
Olyat, aki élete társának tekinti Pamit, s biztosítja számára a kényelmes, ám foglalkozásokkal, nagy játékokkal teli életet. 
Olyan gazdit, aki nem szimplán kerti kutyának óhajtja őt, hanem szabad bejárást engedélyez számára a házba, a gazdi életébe, akinek lábánál nyugodtan pihenhet hideg téli estéken a meleg szobában.
Mert Pami álomszép

















Mert Pami játékos.













DE AMI A LEGFONTOSABB: Mert Pami példát mutat az élet szeretetéből és nagy utat tett meg azért, hogy ilyen csodálatos kutyussá váljon. Benne volt az akarat, meg akart felelni, s ezért bírja türelemmel a perceket a panzióban, várva az álomgazdi megérkezését. 

Csak ne késlekedjen az a gazdi! Jöjjön, Pami készen és ivartalanítva várja! 














Ha valaki úgy érzi, megfelel Pami elvárásainak,  valamint nem tudja nélküle elképzelni életét a továbbiakban, kérem jelentkezzen az alábbi telefonszámon:

06/70/335-3659 Ebremény Kutyavédő Egyesület

1 megjegyzés:

  1. Remélem Pami jó gazdára talált! Nagyon örülök,hogy életvidám kutyus lett!

    VálaszTörlés